•   

Økologi

Økologisk Thy Pilsner

Økologisk Thy Pilsner er Danmarks bedste pilsner. Sådan mente i hvert fald 18 eksperter, da de skulle vurdere 32 danske og udenlandske pilsner øl, i en test i magasinet Smag & Behag.

Se link her.

Det var også den første danske økologiske øl, da den kom på markedet i 1995, og den lever stadig i bedste velgående. Bl.a. som christianitternes foretrukne ølmærke, når den kommer med en rød etiket med 3 gule prikker, som Christiania Pilsner.

Økologisk Thy Pilsner 33 cl. har en alkoholprocent på 4,6 %.

 

Økologisk Thy Classic

Økologisk Thy Classic er en såkaldt Wiener øl. En lidt mørkere lagerøl med en rund og fyldig smag af frugt, karamel og ristet malt. En dejlig øl både til frokost og til varm mad.

Økologisk Thy Classic 33 cl. har en alkoholprocent på 4,6 %.
 

 

Økologisk Humle

ØKO Humle er Thisted Bryghus' luksus udgave af ØKO Pilsner. Mere økologisk malt og Perle humle giver, udover en højere indbrygningsproces, denne øl mere smag og fyldighed end pilsneren. Det er en øl, der går rigtig godt til en god frokost, men faktisk kan den bruges til det hele.

Anbefalet serveringstemperatur 6-10 °C.

Økologisk Humle 33 cl. har en alkoholprocent på 5,8 %.

 

ØKO JuleRen

Der er altid en forventningens glæde på bryghuset, når årets første ØKO JuleRen ruller ud fra tappelinien. ØKO JuleRen er en meget enkel øl, der er brygget udelukkende af økologisk pilsnermalt og den bedste økologiske humle. Måske er det på grund af den enkle opskrift, at man ligesom kan smage, hvordan den forgangne sommer var, og derfor er det også det nærmeste vi kommer til en årgangsøl. ØKO JuleRen er en øl, der kræver at blive langtidslageret i de kolde kældre på bryghuset, men så belønner den os også med en enestående balance, og en nærmest frugtagtig aroma.

Med andre ord en harmonisk og dejlig øloplevelse.

ØKO JuleRen 33 cl. har en alkoholprocent på 7,9 %.

 

Økologisk Påskeæg

Fuldend den klassiske påskefrokost med Økologisk Påskeæg, som er brygget efter stolte traditioner af de bedste økologiske råvarer. Kombinationen af undergær og rigelige mængder malte giver en fyldig karakter, mens den sydtyske humle fornemt afbalancerer maltens sødme med sin bitterhed.

Økologisk Påskeæg, 33 og 50 cl. har en alkoholprocent på 5,8 %.

 

Økologisk Julefred

Brygmesteren har brugt både pilsnermalt, karamelmalt og en anelse hårdt ristet carafamalt til sin seneste økologiske julebryg, som er et mildere alternativ til Økologisk JuleRen.

Samtidig har den god fylde, mens karamelmalten bidrager med en diskret sødme, som komplimenterer julebordets lækkerier på bedste vis.

Økologisk Julefred 50 cl. har en alkoholprocent på 5,8 %.

 

Økologisk Påskeæg

Fuldend den klassiske påskefrokost med Økologisk Påskeæg, som er brygget efter stolte traditioner af de bedste økologiske råvarer. Kombinationen af undergær og rigelige mængder malte giver en fyldig karakter, mens den sydtyske humle fornemt afbalancerer maltens sødme med sin bitterhed.

Økologisk Påskeæg, 33 cl. og 50 cl. har en alkoholprocent på 5,8 %.