•   

Gaveæsker

 

Smagsoplevelser fra Thisted Bryghus

Forkæl dine omgivelser med smagsoplevelser af den anden verden. Vi har nøje udvalgt flere forskellige smagsoplevelser i vores populære gaveæsker.

I mere end 100 år har thyboer og andet godtfolk, nydt de gode og velsmagende kvalitetsprodukter fra det lille, men meget berømte bryghus i det nordvestlige Jylland.

Gaveæsken Smagsoplevelser består af 12 stk. 33 cl. øl.

 

6 stk. Gaveæske 50 cl.

I denne gaveæske tilbyder vi 6 meget forskellige øl, som hver især repræsenterer det ypperste vi formår på Thisted Bryghus.

De tre "klassiske" Porse Guld, Stenøl og Limfjordsporter har mellem 10 og 30 år på bagen, og har været med til at vække danskernes interesse for specialøl.

De tre "Amerikanske" Monterey Steam Beer, Boston American Pale Ale og Seattle Coffee Stout udfordrer smagsløgene med nye gærtyper, aromatiske humler og kaffebønner.

En samling, der er ideel til den, der har lyst til at udforske øllets mangfoldighed.

 

Brygmesterens Pakkekalender

Hvert år kan du glæde dig til Brygmesterens Pakkekalender, som indeholder en udsøgt blanding af kvalitetsprodukter fra Thisted Bryghus.

Den populære pakkekalender, som bruges både til gave og til egen fornøjelse, forhandles i flere forskellige butikskæder og er til salg i butikkerne fra medio oktober - ring gerne og forhør nærmere.

Kalenderen udkommer i et begrænset antal, så du skal være hurtig for at sikre julefreden.

Kalenderen består af 24 øl i 33 cl.