Skip to the content

Menu Luk

Regnskab


Her kan du hente vores seneste årsregnskab og se hovedtallene for de sidste 5 regnskabsår:

I regnskabsåret 2017/18 har A/S Thisted Bryghus & Thisted Mineralvandsfabrik haft en positiv udvikling på salg af både pilsner/classic og specialøl samt sodavand.

Den positive udvikling skyldes blandt andet, at A/S Thisted Bryghus & Thisted Mineralvandsfabrik nu er repræsenteret i alle dagligvarekæder i Danmark ligesom produkterne også er repræsenteret flere og flere steder i cafe/værtshusmarkedet.

I december 2017 fik A/S Thisted Bryghus & Thisted Mineralvandsfabrik prisen som Årets Danske Bryggeri for 3. år i træk. Prisen som Årets Danske Bryggeri bliver tildelt af Danske Ølentusiaster efter afstemning blandt deres medlemmer. På A/S Thisted Bryghus er vi stolte over anerkendelsen, som også har haft en betydning for kendskabsgraden til øl fra A/S Thisted Bryghus.

I regnskabsåret 2017/18 har A/S Thisted Bryghus & Thisted Mineralvandsfabrik foretaget investeringer for i alt t.dkk 1.688. Årets investeringer er foretaget med baggrund i et behov for at udvide produktionskapaciteten. Årets investeringer har samtidig betydet en forbedring af produktkvaliteten.

I regnskabsåret 2017/18 har både omsætning og omkostninger været højere end forventet. Årets resultat før skat er t.dkk 3.488, hvilket er bedre end forventet.
Årets resultat betragtes som værende tilfredsstillende.

Den forventede udvikling

I det kommende år forventes salget af øl og sodavand at blive på samme niveau som i 2017/18. I regnskabsåret 2018/19 forventes igangsat byggeri af nyt bryghus. I den forbindelse forventes der udgifter som påvirker resultatet negativt, derfor forventes resultat før skat for 2018/19 at blive mindre end i 2017/18.

Opdateret 01.02.2019

Lørdag 25. januar 2020

Generalforsamling