Skip to the content

Events på bryghuset


 

Besøg bryghuset

I ugerne 27 - 32 (begge uger inkl.) samt uge 42 er der mulighed for at få en rundvisning på Thisted Bryghus. Her får du indblik i bryghusets spændende historie - både den gamle og den nyere.

I ugerne 28 - 31 er der rundvisning hver tirsdag og onsdag kl. 11.00.

I ugerne 27, 32 og 42 er der rundvisning hver onsdag kl. 11.00.

Billetterne koster 50 kroner per person.

Tilmelding skal ske hos Thisted Turistkontor tlf. 97 92 19 00 senest dagen før kl. 12. Her kan du også indhente yderligere oplysninger.


 

Aftenrundvisninger og specialarrangementer

I vinterhalvåret arrangerer bryghuset aftenrundvisninger for foreninger, firmaer, klubber og private grupper.

Rundvisningerne foregår mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag aften kl. 19.30 – 22.00 på bryghuset.

I skal være minimum 25 og maksimum 50 personer, og prisen er uanset deltagerantal 3.500 kroner.

Det er eftertragtet at komme på rundvisning på Thisted Bryghus, derfor skal I forvente en "leveringstid" på nogle måneder.

Aftenrundvisninger bestilles ved telefonisk henvendelse til bryghuset, tlf. 96 17 26 38 eller pr. mail hanne@thisted-bryghus.dk.


 

Øllets Dag - første lørdag i september

Øllets Dag er en årlig tilbagevendende begivenhed, som foregår den første lørdag i september. Formålet med Øllets Dag er at sætte fokus på øl og ølkultur og at få hele landet til at syde med øl-aktiviteter.

Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003 som Den Danske Øldag. De to første år foregik aktiviteterne på foreningens stiftelsesdag/fødselsdag den 5. september. Fra 2005 har navnet været Øllets Dag og er af praktiske hensyn flyttet til den første lørdag i september.

Thisted Bryghus slår dørene op til en fantastisk dag, når Danske Ølentusiasters afdeling i Thisted arrangerer Øllets Dag – med mange spændende smagsprøver fra bryggerier landet over. Derudover kan man opleve lokale håndbryggere, rundvisning på bryggeriet og meget mere.


Øvrige arrangementer:


 

Ingen aktuelle arrangementer


 

Tre år i træk

Årets Danske Bryggeri