Skip to the content

Events 


 

Aftenrundvisninger og specialarrangementer

Vi har åbnet op for forhåndsbookede gruppe-rundvisninger. Rundvisningerne er inkl. smagsprøver og foregår typisk man-fre.

Rundvisninger kan bookes her: Rundvisning - Thisted Bryghus (thisted-bryghus.dk) , hvor I kan læse yderligere beskrivelse.

Venlig hilsen

Team Thisted Bryghus


 

Danske Ølentusiasters Ølfestival 2021 KØBENHAVN 22.23. Oktober

Thisted Bryghus er igen repræsenteret når Ølfestivalen genåbner efter corona-nedlukningen. Det bliver 2 dage med unikke smagsoplevelser og god stemning. 

Festivalen 2021 er en hyldest til brygmester Peter 'Klemme' Klemmensen. Derfor har vi med stor ære og respekt genbrygget hans afskedsbryg Ronkedor i en begrænset mængde. Hvis du vil have muligheden for at smage den fra fad, så vil eneste mulighed være på denne festival. Derudover vil vi også komme med fire forskellige prøvebryg. Vi har aldrig før haft prøvebryg med, og det kan nu endelig lade sig gøre, da vores bryggere har fået et mindre anlæg at lave små forsøg på. Vi glæder os til at få gæsternes direkte og ucensurede mening - måske er din næste favorit på vej på markedet. Kom derfor endelig forbi og nyd en smagsoplevelse fra Thy.

Læs mere om festivalen her: Forside - Ølfestival (xn--lfestival-k8a.dk)


 

Bryghusbaren på Alive Festival

Vi glæder os til at se alle i 2022.

--

Hver sommer åbner ALIVE festivalen med et arrangement på pladsen foran bryghuset. Det er en dag hvor musikken og intimiteten sætter de rammen for en festlig dag. Fadølshaner er selvfølgelig fyldte til randen med bl.a. den særlige ALIVE bryg.


 

Øllets Dag - første lørdag i september

Vi glæder os til at se alle i 2022.

--

 

Øllets Dag er en årlig tilbagevendende begivenhed, som foregår den første lørdag i september. Formålet med Øllets Dag er at sætte fokus på øl og ølkultur og at få hele landet til at syde med øl-aktiviteter.

Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003 som Den Danske Øldag. 

Thisted Bryghus slår dørene op til en fantastisk dag, når Danske Ølentusiasters afdeling i Thisted arrangerer Øllets Dag – med mange spændende smagsprøver fra bryggerier landet over. Derudover kan man opleve lokale håndbryggere, rundvisning på bryggeriet og meget mere.

Tid : Lørdag den 5. september 2020
Sted: Thisted Bryghus, Bryggerivej 10, Thisted

Læs mere hos Danske Ølentusiaster