Skip to the content

Information om Coronavirus - Covid-19

Kære alle,

på Thisted Bryghus følger vi Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til punkt og prikke.

Da vi er en lille - og dermed sårbar - organisation, ligger vores medarbejderes helbred - og alle andres helbred - os meget på sinde. 

Derfor har vi indført en lang række interne tiltag, der skal ruste os bedst muligt til at komme igennem den kommende tid. 

Daglig drift
Vi har helt normal drift og brygger lige nu blandt andet det øl, vi skal nyde senere på forsommeren og i løbet af sommeren. 

Vi distribuerer også vores varer ud i hele landet - ganske som normalt.

Normalt elsker vi at have gæster på Thisted Bryghus. 

Vi skal anmode om, at man ikke besøger bryggeriet i det daglige, men derimod kontakter os på telefon 9792 2322 for nærmere aftale. 

Rundvisninger
Alle rundvisninger og øvrige arrangementer op bryggeriet er AFLYST indtil den 1. maj 2020.

Vi plejer at have offentlige rundvisninger i sommerferien. Vi har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt disses gennemføres i år eller ej. Det informerer vi nærmere omkring på websiden og Facebook.

Tak !
Danmark befinder sig i en situation, vi ikke har prøvet i nyere dansk historie.

Derfor skal vores opfordring også lyde, at vi alle sammen rykker sammen - på afstand - og følger myndighedernes anvisninger. Hellere gøre for meget - end springe over, hvor gærdet er lavest. 

Tak til alle dem, der lige nu kæmper for at afbøde virkningerne af den situation, vi står i lige nu og kommer til at stå i en rum tid fremad.

Venlig hilsen

Team Thisted Bryghus 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus

Påskeklar?

Smagen af Påske er smagen af Thy