Skip to the content

Lækre smagsoplevelser til påsken fra Thy

En af årets helt store højtider står for døren : Påsken. I år bliver fejringen lidt anderledes grundet Coronavirusen.  Men det gør ikke, at man ikke kan nyde en af være lækre påskeøl til en god frokost eller til påskelammet.

Du kan vælge imellem tre forskellige påskeøl.

- Easter Bock er den nyeste på stammen. Den lancerede vi sidste år, hvor den opnåede topkarakter hos Børsens smagspanel. Easter Bock er en mørk og kraftig undergæret dobbeltbock, med en rund og fyldig karakter. Inspirationen har vi hentet i Bayern, hvor Paulaner bryggeriet bryggede verdens første påskebryg - dobbeltbocken Salvator. Vi har givet vores udgave en ekstra tand røget og ristet malt, og resultatet er en kompleks og dejlig dobbeltbock, der passer perfekt til en god lammesteg, fortæller Brygmester Antoni Aagaard Madsen. Det er ham, der har udviklet den nye prisbelønnede øl.

Påskeæg med helt anden betydning

På Thisted Bryghus elsker vi påskeæg. Både dem af chokolade - men i den grad også dem, der indeholder øl.

- hvis man vil fuldende den klassiske påskefrokost, kan det ske med Økologisk Påskeæg. Den er brygget efter stolte traditioner af de bedste økologiske råvarer. Kombinationen af undergær og rigelige mængder malte giver en fyldig karakter, mens sydtysk humle fornemt afbalancerer maltens sødme med en afstemt bitterhed, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

Første påskeøl lavet på lava i hele verden

Stenøl har gennem flere år været en vigtig del af vores udbud af smagsoplevelser på Thisted Bryghus. Men hvorfor ikke lave en påskebryg, baseret på stenøl? Som sagt - så gjort.

Påske Stenøl er det første påskebryg i verden lagret med lavasten. Stenøllet har med sin afbalancerede harmoni opnået helt nye smagsdimensioner. Samspillet mellem lavasten, humle- og maltsorter giver en fløjlsblød og eftertragtet smag. Påske Stenøl er særdeles velegnet både til påskens frokoster og til varme retter med kylling eller lam, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

Årets påskebryg ER allerede sendt ud til landets supermarkeder og øvrige steder, hvor du køber dine øl.

Rigtig god påske !

comments powered by Disqus