Skip to the content

Thisted Bryghus aflyser generalforsamling

Thisted Bryghus aflyser generalforsamling

Det aktuelle forsamlingsforbud på fem personer, rammer nu også generalforsamlinger herunder årets generalforsamling i Thisted Bryghus.

- Det er en underlig situation for ifølge lovgivningen, skal vi afholde generalforsamling. Men på grund af Covid-19, smitterisiko og forsamlingsforbud, opfordrer vi kraftigt alle aktionærer til at blive væk, fortæller bestyrelsesformand Verner Jensen, Thisted Bryghus.

Det er også baggrunden for, at årets generalforsamling er flyttet fra Hurup Hallerne til Advodan i Thisted.

- Vi har et ønske om, at årets generalforsamling kun bliver med deltagelse af de absolut nødvendige tre personer nemlig bestyrelsesformanden, direktøren og dirigenten, slår Verner Jensen fast.

Thisted Bryghus har undersøgt en række andre muligheder for at afvikle generalforsamlingen herunder en virtuel løsning - dog uden held.

- Derfor lægger vi bestyrelsens beretning samt udkastet til årsrapporten ud på bryggeriets hjemmeside en uge før generalforsamlingen den 29. januar 2021, fortæller Verner Jensen.

 

Bryghus i stabil drift

Han afslører samtidigt, at Thisted Bryghus er i stabil drift på trods af de utallige udfordringer, Covid-19 giver blandt andre restaurationsbranchen og hoteller mv.

- Selvom der i regnskabsåret har været indkøring af det nye brygværk og nogle af vores kunder har været lukket i dele af året, kommer bryghuset ud med et resultat på 2,6 mio. kroner efter skat. Det er faktisk lidt bedre end forventet, påpeger Verner Jensen.

Han roser samtidigt Bryghusets ledelse og øvrige medarbejdere for en fantastisk indsats i året, der er gået.

 

Øl-hilsen aflyses

Thisted Bryghus har tidligere meddelt, at aktionærerne kunne afhente seks Porse Guld på Bryghuset lørdag den 30. januar 2021 som et plaster på såret.

- Det havde vi glædet os til, men på grund af forsamlingsforbuddet og igen smitterisikoen, har vi valgt at aflyse dette, siger Verner Jensen.

Thisted Bryghus ser frem til, at samfundet vender tilbage til mere normale tilstande og til igen at kunne byde aktionærerne indenfor til generalforsamling i 2022.

 

Yderligere informationer:

Bestyrelsesformand Verner Jensen, tlf. 4050 7766

Adm. direktør Aage Svenningsen, tlf. 4024 2522

comments powered by Disqus