Porse Guld

100% autentisk smag af Thy

5 stjerner

Find den helt rigtige øl til dig

Ale, Lager, IPA, Belgisk Witbier, Porter, Stout, Stenøl, Bock og meget mere – Thisted Bryghus har et bredt udvalg af øl med kendte klassikere, specialøl, nyheder, økologiske øl og alkoholfri øl. Brug filteret nedenfor og find den øl, der passer til dig.

Filter

nulstil filterNulstil filter

Forhandlere (dagligvarer)
Går godt med
Højtid
Øltype
Størrelse på øl

Øl til enhver smag, ethvert måltid og enhver anledning

Husk, at valget af den rigtige øl kan forvandle din madoplevelse fra god til enestående. Udforsk vores udvalg af øl og find den perfekte kombination, der vil fortrylle dine smagsløg og efterlade dig med uforglemmelige øjeblikke.

Om at vælge den rigtige øl

Når det kommer til at vælge den perfekte øl til enhver anledning, skal du huske at tage højde for øllens type, ingredienser og bryggemetoder, for at sikre en afbalanceret og harmonisk smagsoplevelse. Når du har valgt den rigtige øl, kan du forstærke de smagsnuancer, der er, i den mad, du serverer til.

Lyse øl, såsom pilsnere og hvedeøl, er velegnede til lettere retter som kylling, fisk og vegetariske retter. Deres friske og sprøde karakter bidrager til at løfte de delikate smagsnoter i hver enkel ret. Med de lyse øltyper kan du tilføje en ekstra dimension af friskhed, der harmonerer perfekt med de lette og rene smage.

Når vi så kigger på de mørke øl, såsom Stout og Porter, passer de bedre til tungere og mere kraftfulde retter. Disse øltyper byder på den rige maltsmag, undertoner af chokolade, kaffe eller karamel og en dybere kompleksitet. Den intense smag og fyldige karakter af de mørke øl kan matche og modvirke de tunge og fyldige smage i retter som bøffer, gryderetter eller kraftige oste.

… og det rigtige glas

Ligesom valget af den rigtige øl, har det rigtige ølglas også stor betydning for smagsoplevelsen. Ved at servere øl i det rigtige glas, forbedrer du øloplevelsen – det korrekte ølglas fremhæver aromaer, bevarer kulsyreindholdet og skaber den perfekte præsentation. Gå på opdagelse i vores sortiment af specialdesignede ølglas i vores online shop og find det ideelle glas til den øl, du nyder.