Skip to the content

Sponsorater

GRUNDET TILPASNING SOM FØLGE AF
CORONA-VIRUS INDGÅR VI IKKE
SPONSORATER I RESTEN AF 2020 samt 2021

Generelt om vores samarbejder og sponsorater:
Thisted Bryghus modtager hvert år flere end 1.100 ansøgninger om sponsorater. Ansøgninger som vi er glade for at modtage, men som vi slet ikke kan opfylde. 

Vi modtager ikke telefoniske henvendelser om sponsorater. Skriftlig henvendelse foretages via mailadressen i bunden af denne side.

Generelt arbejder vi mere end et år frem i tiden med vores sponsorater og samarbejdsaftaler. Det betyder, at aftalerne for fx. 2021 for det meste lægges fast allerede i august, september og oktober måned 2020.

Det betyder, at vi ikke imødekommer ansøgninger om støtte til arrangementer, der foregår i det kalenderår, vi er i. Det skyldes, at midlerne allerede er fordelt.

Det gælder alle type sponsorater - herunder også sponsorater af drikkevarer, gaveæsker mv.

Som udgangspunkt indgår vi ikke sponsoraftaler, når modydelsen kun er logoeksponering mv. Vi er interesserede i relationer og mulighed for aktivering, så vi kan skabe gode oplevelser for vores kunder.

Vi indgår generelt ikke sponsorater, der udelukkende er økonomiske tilskud.

Vi støtter generelt ikke produktion og udgivelse af film, bøger, musik eller lignende. Heller ikke sponsorerede produkter til modeshows, modeuger, filmpremierer, teaterpremierer, ferniseringer eller lignende arrangementer. Vi støtter generelt heller ikke gevinster til bankospil, lotterier eller øvrige arrangementer.

Vi støtter primært projekter, der direkte er relateret til salget af vores produkter. Det vil sige, at vores produkter sælges ved arrangementet eller, at samarbejdet kan styrke salget af vores produkter.

Alle henvendelser om sponsorater kan rettes til Aage Svenningsen på aage@thisted-bryghus.dk.

Venligst KUN henvendelse på mail - telefoniske henvendelser frabedes.