Skip to the content

Menu Luk

Nu kommer den længe ventede øl-is fra Thy

Det gav genlyd i hele Norden, da de to Thy-virksomheder Premier Is og Thisted Bryghus i slutningen af maj lancerede nyheden om, at de ville sende en øl-is på markedet omkring 1. oktober. Nu er Thagaard-isen så på markedet.

Det gav genlyd i hele Norden, da de to Thy-virksomheder Premier Is og Thisted Bryghus i slutningen af maj lancerede nyheden om, at de ville sende en øl-is på markedet omkring 1. oktober.

Nu er Thagaard-isen så på markedet.

- vi har mærket en stor interesse for at få isen på markedet, og nu er vi klar, siger Kommerciel Direktør Christian Brink, Premier Is/Mejerigaarden.

Han påpeger, at mange faktorer spiller ind, når man skal lancere en helt ny is i et nyt samarbejde.

- da der er tale om en speciel is i forhold til normalen, har Thisted Bryghus skullet producere smagsingredienserne, isen har skullet produceres, produktet skal godkendes af fødevaremyndighederne og så videre. Det er baggrunden for, at alle har måttet vente, siger Christian Brink.

Thagaard-isen er baseret på smagene fra Thagaard-øllen, der er en del af Nationalpark-serien fra Thisted bryghus.

- vi glæder os over samarbejdet med Premier Is, og en øl-is er et helt nyt marked for os. Vi glæder os til at se, hvad øl-isen måske fører med sig af andre projekter i fremtiden, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus - Årets Danske Bryggeri i 2015/2016/2017.

Thagaard-isen kan købes i udvalgte MENY-butikker over hele landet. Nærmeste forhandler anvises på tlf. 9618 3500.

FAKTA OM THAGAARD-ISEN:
I forsommeren plukkes de ny-udsprungne birkeblade og de lysegrønne granskud i skoven tæt på Nors Sø i Nationalpark Thy. På Thisted Bryghus bliver de naturlige aromaer fra skoven indfanget, når man brygger den milde og friske Thagaard Øl. 

Øllet udgør en særdeles spændende og sansebehagende smagsingrediens, og bidrager med lette aromaer af pebermynte og citrus i Thagaard Isen.  Smagsoplevelsen understreges af den cremede flødeis, der har sin oprindelse fra danske landmænd, hvis køer leverer fløden til de lækre og velsmagende flødeisvarianter fra Mejerigaarden og Premier Is i Thy.

 

 

Følg udvidelsen af Thisted Bryghus her