Skip to the content

Menu Luk

Thisted Bryghus jubler over det gode vejr

Det gode vejr får danskerne ud på terrasserne og i naturen for sol og øl hænger sammen, og det mærker man på Thisted Bryghus i disse uger.

- vi har tappet på livet løs de sidste par uger for at følge med efterspørgslen, og som vejrudsigterne ser ud lige nu, fortsætter den stigende efterspørgsel og det er vi selvfølgeligt rigtigt glade for, fortæller Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Det er en bred palette af øl, der efterspøges.

- der går rigtigt mange specialøl, fordi danskerne virkeligt har fået øjnene op for, at en kold specialøl med den gode smag af lokale råvarer, går godt sammen med en bøf, et par pølser eller en steg fra grillen, siger Aage Svenningsen.

Han tør endnu ikke sætte nogle tal på salget.

- vi ser året som en helhed og det er for tidligt at spå om, hvor vi lander. Hvis vi får regn og kuling hele juli og august, vil det se anderledes ud end, hvis det vejr vi har nu, fortsætter sommeren over. Så på den måde er vi ligesom isproducenterne, afhængige af vejret. Men det går stærkt lige nu, siger Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus blev valgt som Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017 af Forbrugerorganisationen Danske Øl-ensituaster.

Lørdag 25. januar 2020

Generalforsamling