Skip to the content

Menu Luk

Thisted Bryghus lancerer ny Gin N’ Beer

Kan man tilsætte Gin til øl. JA – hvis man spørger Thisted Bryghus, der i disse dage sender en ny øl : Gin N’ Beer på gaden.

Den er endnu en øl i bryggeriets serie af luksusøl, hvor den har selskab af Jack & Beer (luksus Stenøl med Bourbon) og Rum N’ Beer (Barley Wine med Caraibisk rom).

- I vores jagt på at overføre den dejlige krydrede fornemmelse af en god Gin til en ny øl, faldt vi over nogle gamle Geneverfade fra Belgien. Vi brygger vores grundøl godt krydret med Enebær, Angelika og Koriander, og lægger en del af brygget på de gamle egefade. I forbindelse med tapningen blander vi det fadlagrede og tanklagrede øl med den prisbelønnede Nordisk Gin, der er destilleret på Nordisk Brænderi i Fjerritslev, fortæller Brygmester Antoni Aagaard Madsen.

Han beskriver Gin N’ Beer som lys og frisk krydret øl, med en tør crispy mundfornemmelse, og en solid bitterhed, der stammer fra krydderierne. Den nye øl egner sig rigtig godt til krydrede madretter, men den er også en stor oplevelse for sig selv, serveret i et højt ølglas.

7,0 % alkohol. Anbefalet serveringstemperatur 12-15˚C.

Gin N’ Beer er i disse dage på vej ud til øl- og vinhandlere samt supermarkeder landet over.

Find liste over vore forhandlere her

Lørdag 25. januar 2020

Generalforsamling