Gaveæsker

Giv en gave der får smilet frem og smagen af det gode THY-øl til at sprede sig. Vi er leveringsdygtig i en række forskellige gaveæsker med udsøgte smagsoplevelser, hvor modtageren kan komme hele vejen rundt i Thisted Bryghus’ øl univers.

Skal din gave stikke ud fra gavebordets andre gaver, skal du vælge en af de mange velsmagende smagsoplevelser fra Thisted Bryghus.

Smagsoplevelser

33 cl x 10 stk.

Forkæl dine omgivelser med smagsoplevelser af den anden verden. Vi har nøje udvalgt flere forskellige smagsoplevelser i vores populære gaveæske. I mere end 100 år har thyboer og andet godtfolk nydt de gode og velsmagende kvalitetsprodukter fra det lille, men meget berømte bryghus i det nordvestlige Jylland.

Gaveæsken Smagsoplevelser består af 10 stk. 33 cl. øl i en smart og lækker emballage – lige til at stille på gavebordet.

Alkohol: 4,6 – 7,9%

Kan købes: Føtex, Bilka, Salling, Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris, Vildmedvin.dk samt alle lokale butikker.

5’er Gaveæske

50 cl x 5 stk.

I denne gaveæske tilbyder vi fem velsmagende specialøl fra Thisted Bryghus. Øl, som her især repræsenterer det ypperste vi formår på Thisted Bryghus og en samling, der er ideel til den, der har lyst til at udforske øllets mangfoldighed.

Alkohol: 5,8 – 7,9%

Kan købes: Føtex, Bilka, Salling, Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris, Vildmedvin.dk samt alle lokale butikker.

Limfjordsporter

50 cl x 4 stk.

”Brygmesterens Limfjordsportere” indeholder fire styk Limfjordsportere a’ 50 cl.

DEN ORIGINALE:

Balancen mellem de ristede malte, røg og lakrids er perfekt i denne undergærede porter. Siden lanceringen 1989 har vi bevaret den originale opskrift, for vi tror ikke på, at det kan gøres bedre.

EKSTRA ENGELSK LAKRIDS:

Engelsk lakrids har altid været en vigtig ingrediens i Limfjords-porter. I denne udgave, som kom på flaske første gang i 2015, har vi tilsat 16,66 gange så meget lakridsekstrakt som i den originale.

LAGERET PÅ EG:

Vi lagrer denne udgave af Limfjords-porter i to måneder på ståltank sammen med ristede spåner af amerikansk eg, hvilket giver en fantastisk afrundet ”fadlagret” udgave af vores dejlige porter.

THY WHISKY FAD 49:

Vi har købt et fad 49 af den prisbelønnede Thy Whisky, som vi har tilsat denne aftapning. FAD 49 er ekstra røget, som en god Islay Whisky – denne kommer bare fra Thy.

Vinter gaveæske

50 cl x 5 stk.

I denne gaveæske tilbyder vi fem velsmagende specialøl fra Thisted Bryghus. Øl, som hver især repræsenterer det ypperste vi formå på Thisted Bryghus og en samling, der er ideel til den, der har lyst til at udforske øllets mangfoldighed.

Vintergaveæsken er til salg fra medio oktober.

Alkohol: 5,8 – 8,0%

Kan købes: Føtex, Bilka, Salling, Meny, Spar, REMA 1000, Lidl, Løvbjerg, ABC Lavpris.

Brygmesterens Julekalender

33 cl x 24 stk.

Hvert år kan du glæde dig til Brygmesterens Julekalender, som indeholder unikke smagsoplevelser fra Thisted Bryghus. Den populære julekalender, som kan bruges både til gave og til egen fornøjelse, er til salg fra medio oktober.

Brygmesterens Julekalender udkommer i et begrænset antal, så du skal være hurtig for at sikre julefreden.

Alkohol: 4,6 – 8,2%

Kan købes: Føtex, Bilka, Salling, Superbrugsen, Kvickly, Daglibrugsen, Meny, Spar, Min Købmand, REMA 1000, Løvbjerg, ABC Lavpris, Vildmedvin.dk