SMAGEN AF FORNUFTIG NORDVESTJYSK HÅNDVÆRK

Smagsfyldte og cirkulære produkter

I samarbejde med Branderiet i Brande har vi skabt et cirkulært produkt – i stedet for at lade god øl gå til spilde, har vi fundet en måde, hvorpå den gærfløde vi afleder fra vores øl‑fermentering genanvendes, raffineres og destilleres, og som slutteligt bliver til en uovertruffen snaps og gin. Det er, hvad vi betegner som smagen af fornuftig nordvestjysk håndværk og essensen af Thisted Bryghus.

Snaps med kommen

50 cl, 38% vol

Snaps med kommen fra Thisted Bryghus tilbyder en klassisk og intens smagsoplevelse, hvor kommens karakteristiske smag træder i forgrunden og skaber en uovertruffen oplevelse.

Thisted Bryghus Gin

Gin med enebær og sort peber

50 cl, 38% vol

Gin fra Thisted Bryghus er en uforglemmelig smagsoplevelse, hvor smagen af enebær og sort peber tilfører en dybde og kvalitet, der gør den til noget helt særligt.

Thisted Bryghus gin

Fra rest-øl til spiritus

Siden 1902 har vi hos Thisted Bryghus fokuseret på at skabe uforglemmelige smagsoplevelser. Med passion for god øl og mod på at eksperimentere, har vi med vores spiritus‑serie udforsket et nyt område, hvorpå gærfløden fra vores øl‑fermentering genanvendes, raffineres og destilleres, for derved at skabe smagen af fornuftig nordvestjysk håndværk.

Med bæredygtig omtanke på, at god øl ikke skal gå til spilde, løfter vi glasset for endnu en smagsoplevelse til hyggelige stunder og festlige lejligheder.

Om man kan omdanne rest‑øl til spiritus, det lader vi dig om at bestemme. Vi mener i hvert fald, at vi har fundet en ny smag af Thisted Bryghus.