Thy sodavand
–  nostalgi på flaske

Pssssshhh …

Lyden af iskold sodavand fra Thisted Bryghus, der åbnes – du tages straks tilbage til en svunden tid, hvor boblerne bruste mere og smagen varede ved.

Dét er rigtig sodavand og smagen af mere – dét er Thisted Bryghus.

For enhver smag…

Når sodavand bliver til en tidsmaskine

Thy Sodavand er ikke bare en almindelig læskende brusende drik – det er en tidsmaskine på flaske! Uanset om du nyder en hindbærbrus, hyldeblomst eller rabarber sodavand, bliver du sendt tilbage til en svunden tid, hvor solen skinnede mere, musikken var højere og bekymringerne var så små som boblerne i din glasflaske.

Ved første slurk mærker du straks den nostalgiske bølge bruse ind over dig. Vores “retro læskedrik” er mere end bare en forfriskning; det er en oplevelse, der tager dig på en spændende tidsrejse. Så slå dig ned, luk øjnene og nyd hvert eneste boblende øjeblik. Lad Thy Sodavand være din guide til at genopleve de bedste øjeblikke fra fortiden og skabe nye uforglemmelige minder.

Dyk ned i vores “boblende tidsmaskine” og skab minder, der varer ved. Thy Sodavand – hver slurk giver et blik tilbage i tiden!

 

Udforsk vores boblende udvalg

Udforsk vores boblende udvalg af læskende varianter, som kan købes i bryghusets lokalområde, i Kvickly Allerød og hos VildMedVin.dk.

Oplev hvordan Thy Sodavand ikke bare er en drik til at slukke tørsten, men en smagsrejse fyldt med sjov, glæde og en god portion nostalgi. Så grib en sodavand, find oplukkeren frem og giv dine smagsløg en oplevelse de aldrig glemmer.