Fynske specialiteter fra Bryggeriet Refsvindinge

Hos Thisted Bryghus har vi den ære at samarbejde med det sydfynske bryggeri, Bryggeriet Refsvindinge – et af Danmarks mindste bryggerier, som siden den 15. april 1885 har brygget smagsfyldte og karakterstærke specialøl.

I samarbejde med Bryggeriet Refsvindinge kan vi præsenterer dig for en række udvalgte specialøl. Vi har noget til enhver smag, med alt lige fra Ale, IPA, Bock, Stout til den klassiske pilsner.

Ægte fynske kvalitetsprodukter

Det velkendte bryggeri er en familiedrevet virksomhed og drives i dag af 4. generation af familien Rasmussen.

Siden de skabte Ale no. 16 i 1997, har Bryggeriet Refsvindinge været i konstant udvikling. Øget efterspørgsel har ført til flere udvidelser, herunder opførelsen af deres store lagerhal i 2005 og en omfattende renovering i 2009 med forbedrede bryggefaciliteter og en ny kølehal. Den gamle lagerhal er nu omdannet til en hyggelig ølstue, perfekt til ølsmagninger.

Noget af det Bryggeriet Refsvindinge er kendt for, udover deres øl, er deres dørsalg, som er et populært stop for både lokale og tilrejsende. Besøgende har mulighed for at skabe deres egne ølkombinationer i de ønskede mængder, hvilket gør hvert besøg til en unik oplevelse.

Refsvindinge øl - dipa og ale no. 18
Refsvindinge sodavand

Smagsfyldte sodavand fra Bryggeriet Refsvindinge

Bryggeriet Refsvindinge tilbyder også smagsfyldte sodavand i deres sortiment – der er med garanti noget for enhver smag.