Smagen af godt håndværk

Velkommen til Thisted Bryghus! Her flyder vores passion og lidenskab for øl og bryggetraditioner sammen i hver eneste dråbe af vores øl. Vi er mere end ”bare” et bryghus – vi er passionerede ølentusiaster, der brænder for at kombinere traditionelle bryggemetoder med nye ingredienser. For os handler det ikke kun om at producere øl, men om at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vores historie startede tilbage i 1902, hvor Thisted Bryghus har formået at overleve med støtte fra lokalsamfundet. Hvad begyndte som vores mission om at bringe liv til ølverdenen, blev til et større fællesskab, hvor verdenskrige, kartoffelkur og finanskrisen ikke kunne stoppe os i at følge vores passion.

Thisted Bryghus består af et team af dedikerede chefbryggere og medarbejdere, der alle deler den samme vilje til at eksperimentere, udfordre grænserne og brygge øl, der tager smagssanserne med på en rejse. Vi er ikke bange for at prøve nye ting – bryggeriet er vores legeplads, hvor der eksperimenteres med ingredienser og brygmetoder, og hvor smagssanserne bliver forkælet med øl af karakter og dybde.

Øl er mere end bare øl. Det er en kunstform, der forener mennesker, skaber fællesskaber og sætter gang i samtaler. Og det er vi stolte over at være en del af!

Prisvindende bryggeri i et af landets smukkeste naturområder

Thisted Bryghus har de senere år markeret sig som et af landets mest innovative bryggerier, da vi løbende sender en række nye spændende produkter på markedet. Ved at kombinere gamle bryggetraditioner med naturen omkring os, møder du i flere af vores øl ingredienser fra Nationalpark Thy. Vi lader os inspirere af den smukke natur og de endeløse smagsmuligheder, som kombineret skaber øl af høj kvalitet.

Vores passion og eventyrlyst for at prøve noget nyt, har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Intet bryghus uden chefbryggerne

Chefbryggerne Chrisitan Harboe og Kjeld Vang Lauritsen

“At være chefbrygger på Thisted Bryghus føles ikke som et arbejde, men som et frirum, hvor jeg kan udleve min passion for øl.”
– Christian Harboe, Chefbrygger

Chefbryggerne Kjeld Vang Lauritsen og Christian Harboe, har ansvaret for at forme og drive Thisted Bryghus’ kreative kerne. Deres passion, ekspertise og lidenskab for øl gør enhver smagsoplevelse unik.

“Vi sætter en ære i at forkæle smagssanserne med øl af høj kvalitet!”

– Kjeld Vang Lauritsen, Chefbrygger

Bryggekulturens Hus

Tankerne bag Bryggekulturens Hus er, at det skal være et nationalt center for viden, oplevelser og inspiration om dansk bryggekultur – dens historie, råvarer og forarbejdning. Huset skal rumme formidlingsaktiviteter, laboratorium, kursuslokaler, gastro køkken og meget mere.

Tanken er, at man kan komme og se, hvordan et professionelt bryggeri fungerer. Man kan brygge sin egen øl, lære om bryggekulturen i Danmark, smage på råvarerne og det færdige produkt, og nyde en god middag.

Bryggekulturens Hus skal henvende sig til ølentusiaster og fagfolk, der nu kan blive klogere på øl, øllets muligheder og samtidigt eksperimentere med øl. Ligeledes bliver der rig mulighed for afholdelse af kursusaktiviteter i huset.

Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår Bryggekulturens Hus er færdigt.

 

Aktionærer hos Thisted Bryghus

Thisted Bryghus er et folkeaktieselskab med over 2.000 aktionærer. De fleste aktionærer er bosiddende i Thy og på Mors – de resterende er ”fraflyttere”, der bruger generalforsamlingen som et træfpunkt.

Aktierne er alle navnenoterede, hvilket betyder, at i tilfælde af salg eller køb, skal denne navnenotering ændres. Dette kan gøres på to måder:

1. Ved at sende aktiebrevet med sælgers underskrift til bryghuset sammen med oplysninger om den nye ejer. Efter ændringen returneres aktiebrevet.

2. Ved personlig henvendelse med aktiebrevet til bryghuset.

Såfremt du ønsker at ændre på ejerforholdet på en aktie eller du ønsker at sælge eller købe en aktie, kan du kontakte Hanne Nielsen på tlf. 96 17 26 38 eller hanne@thisted-bryghus.dk.

Generalforsamlingen – den fjerde højtid i Thy

Den ordinære generalforsamling, der altid afholdes i Thy Hallen den sidste lørdag i januar. Lokalt betegnes generalforsamlingen som ”Den fjerde højtid i Thy” – og den er ikke kedelig!

 

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte os