Oplev Thisted Bryghus

Hos Thisted Bryghus handler det ikke kun om at producere øl – det handler om at skabe en smagsoplevelse uden lige. Vores bryghus er et sted, hvor ideer udvikles, historier deles og smagsoplevelser opstår.

Og det vil vi gerne dele med dig og alle andre. Derfor har vi i en længere årrække åbnet dørene og inviteret på rundvisninger og arrangementer, hvor du kan opleve vores levende bryggerimiljø samt smage på et udvalg af vores mest smagsfyldte øl. Her kan du møde vores chefbryggere, udforske vores traditionelle bryggeprocesser og følge med i de ting, der gør, vores øl unikke.

Sommerrundvisning uge 26-32

Guidet rundvisning i det nye bryghus samt tapperi og lager i det gamle bryggeri. Rundvisningerne ligger i dagstimerne for at I kan få den fulde oplevelse af, hvordan der brygges og tappes. Efter rundvisningen vil guiden byde på smagning af 6 forskellige special øl, alt i mens de gode historier bliver fortalt. Til smagningen serveres snacks.

Der vil være mulighed for at købe både produkter og merchandise fra webshoppen.

Max antal deltagere per rundvisning: 50

Aldersgrænse på 18 år til dagsrundvisninger.

Aftenrundvisninger og specialarrangementer

Du har også mulighed for at booke en aftenrundvisning for grupper på bryghuset, hvor du kan opleve bryggekulturen i mere rolige rammer. Kom med bagom Thisted Bryghus og se hvor magien sker.

Aftenrundvisninger er inklusiv smagsprøver fra bryghuset, og de foregår typisk mandag-torsdag.

Der er mulighed for tilkøb af smørrebrød.

Maks. 50 deltagere.

Aldersgrænse på 18 år til aftenrundvisninger og specialarrangementer.

Eller ring på tlf. +45 97 92 23 22