Ny-lancering Cold Hawaii Hazy IPA 33 cl.

Thisted Bryghus og organisationen Friends of Cold Hawaii har lanceret en ny øl i Cold Hawaii-familien. Øllen hedder Cold Hawaii Hazy IPA og er en økologisk øl af typen India pale ale, der i daglig tale går under navnet IPA.

Gennem årene har Thisted Bryghus og Friends of Cold Hawaii lanceret 3 forskellige Cold Hawaii øl –  den blå Cold Hawaii med smag af birk, gran og fyr, lanceret i 2015, den gule Cold Hawaii Rav, lanceret i 2016 og den røde Cold Hawaii Berliner Weisse, der blev lanceret sidste år.

Det er chefbryggerne Christian Harboe og Kjeld Vang Lauritsen, der i samarbejde har udviklet nyheden Cold Hawaii Hazy IPA 33 cl. Ingredienserne består af økologisk bygmalt, hvedemalt og rugmalt, som danner fundamentet for øllen og giver den en fyldig og velafbalanceret karakter. Denne harmoniske base er perfekt afstemt med en kombination af de økologiske humlesorter, Nugget, Cascade, Chinook og Mosaic, der tilføjer en subtil og behagelig bitterhed til øllen.

Chefbryggerne udtaler, at man godt kan glæde sig til at smage den nye øl: “Smagen og aromaen af Cold Hawaii Hazy IPA er en sand oplevelse for sanserne. Den byder på en frisk og livlig smagsprofil, hvor saftige noter af citrus, grapefrugt og tropiske frugter, skaber en forfriskende fornemmelse. Den frugtige smagsprofil balanceres elegant med et strejf af krydret kompleksitet, der gør hver slurk til en eksotisk rejse.” Udtaler Christian Harboe og Kjeld Vang Lauritsen.

Cold Hawaii Hazy IPA præsenteres ved en række events i juni og juli måned og kan købes i hele lokalområdet, og i en række Spar- og Meny-butikker landet over.