Skip to the content

”Brygmesterens Limfjordsportere” fra Thisted Bryghus til Fars Dag

14.04.2020:

Når Danmark fejrer Fars Dag 2020, er der godt nyt til alle landets fædre. De kan nemlig ønske sig en unik boks med fire udgaver af den legendariske Limfjordsporter. En af dem fås kun i ”Brygmesterens Limfjordsportere”.

Thisted Bryghus kunne efter syv års produktudvikling sende den ikoniske danske øl, Limfjordsporteren, på markedet. Det skete tilbage i 1997 efter, at Thisted Bryghus overtog navnet fra Urban Bryggeriet i Aalborg, da de lukkede i 1986.

Limfjordsporteren – eller Øllets Gentleman som de også kaldes – er en Porter, der brygges på en blanding af forskellige ingredienser som karamel- og røgmalt samt engelsk lakrids.

Ny ekslusiv Limfjordsporter
I anledning af Fars Dag fredag den 5. juni 2020, sender Thisted Bryghus gaveæsken ”Brygmesterens Limfjordsportere” med fire varianter af Limfjordsporteren på markedet.

- mange mænd, og stadig flere og flere kvinder, sætter pris på et godt glas Porter. Derfor synes vi, at det er oplagt at sende en gaveæske med ”Brygmesterens Limfjordsportere” på markedet, hvor man får mulighed for at smage tre varianter, der allerede findes på markedet nemlig ”den originale” Limfjordsporter, Fadlagret Limfjordsporter samt Limfjordsporter med ekstra lakrids. Men herudover har vi lavet en eksklusiv øl til lejligheden, fortæller Direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Der er tale om en Limfjordsporter, der kun sendes på markedet i de 20.000 styk ”Brygmesterens Limfjordsportere”, der er lige nu lander i landets butikker.

- vi har købt et helt fad (Fad #49) af den prisbelønnede Thy Whisky, som vi har tilsat til denne aftapning. Helt eksklusivt og kun til salg i ”Porter-boxen”. FAD 49 er ekstra røget, som en god Islay Whisky – denne kommer bare fra Thy, fortæller Aage Svenningsen.

”Brygmesterens Limfjordsportere” sælges i en lang række supermarkeder og specialbutikker i hele landet fra i dag.

 

FAKTA:
”Brygmesterens Limfjordsportere” indeholder:

DEN ORIGINALE:
Balancen mellem de ristede malte, røg og lakrids er perfekt i denne undergærede porter. Siden lanceringen i 1979 har vi bevaret den originale opskrift, for vi tror ikke på, at det kan gøres bedre.

EKSTRA ENGELSK LAKRIDS:
Engelsk lakrids har altid været en vigtig ingrediens i Limfjords-porter. I denne udgave, som kom på flaske første gang i 2015, har vi tilsat 16,66 gange så meget lakridsekstrakt som i den originale.

LAGRET PÅ EG:
Vi lagrer denne udgave af Limfjords-porter i 2 måneder på ståltank sammen med ristede spåner af amerikansk eg, hvilket giver en fantastisk afrundet ”fadlagret” udgave af vores dejlige porter.

THY WHISKY FAD 49:
Vi har købt et helt fad (Fad #49) af den prisbelønnede Thy Whisky, som vi har tilsat til denne aftapning. Helt eksklusivt og kun til salg i denne gavepakning. FAD 49 er ekstra røget, som en god Islay Whisky – denne kommer bare fra Thy.

 

comments powered by Disqus